Hoe maak je een animatie die opvalt

Hoe maak je een animatie die opvalt

Is het jou ook wel eens opgevallen dat er enorm veel animatievideo’s zijn die enorm op elkaar lijken? De toon, de kleuren, de geluidseffecten komen je wel héél bekend voor.

Wie animatie video’s laat maken door een goedkoop bureau, krijgt vaak een mooi ogend filmpje waarvoor stockmateriaal is gebruikt. Vormen, muziek, geluidseffecten komen allemaal uit een standaard database. Soms zijn het zelf elementen die onderdeel zijn van de animatiesoftware.

Voor sommige doelen kan dit genoeg zijn. Maar als je echt wilt opvallen is het belangrijk dat je animatie video past bij de identiteit van je bedrijf. Het moet meteen duidelijk zijn dat jij achter de animatie zit.

Bedrijfsfilm laten maken: maatwerk

Hoe je dat bereikt? Door te kiezen voor maatwerk. Bij Donker Media gaan we bij elke bedrijfsfilm die we maken uit van jouw doelen en jouw identiteit. Dat betekent dat er al heel wat werk is verricht voordat we eindelijk de studio induiken. We hebben met je gesproken over wie je bent en wat je wilt bereiken. We hebben je huisstijl leren kennen en gebruiken deze. We hebben een script en een storyboard gemaakt waarmee je boodschap duidelijk overkomt en tegelijkertijd laat zien waar je voor staat. En we hebben je laten kiezen uit een paar stemacteurs, zodat de voice over het juiste gevoel overbrengt.

Betaalbaar, maar uniek

Dankzij de gestructureerde werkwijze van Donker Media, waarin ook jouw input goed wordt meegenomen, kunnen we elke bedrijfsfilm laten maken en efficiënt uitvoeren. Altijd netjes voor de deadline en binnen het afgesproken budget. Jouw investering is dus beperkt, maar daar krijg je wél een unieke animatie video voor terug. Eentje die de band met jouw klanten versterkt en je doelen dichterbij haalt.

Meer weten? Kom eens langs voor een kop koffie.