Overschot aan apparaten op kantoor? Laat ze opkopen!

Als u een bedrijf heeft, weet u hoe het is om apparaten te bezitten die amper gebruikt worden. Gelukkig is er een manier om toch aan deze apparatuur geld te verdienen en tegelijk een schoonmaakronde in te plannen.

Doe zaken met een hardware opkoper

Een hardware opkoper is iemand die uw oude instrumenten meeneemt en ze een volgend leven geeft. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over een oplossing voor deze spullen, maar kunt u het bedrag dat u ontvangt investeren in hulpmiddelen die nog staan op uw verlanglijst.

Zo ziet een samenwerking met een hardware opkoper eruit.

Een gratis waardebepaling aanvragen

Eerst zult u contact moeten leggen met een hardware opkoper zoals CTC IT Solutions. CTC IT Solutions kan al uw oude hardware opkopen, u moet hierbij denken aan computers, laptops en tablets. Let op: het minimale aantal is tien om een overeenstemming te bereiken. Daarbij is het ook handig om te weten dat CTC IT Solutions overige artikelen als snoeren en een muis overslaat. We raden u aan om deze producten te bewaren omdat ze voortdurend van pas komen. Hiermee beschikt u over reservemateriaal als een toetsenbord uitvalt.
Met andere woorden: door een samenwerking aan te gaan, wordt u bewuster van uw eigen inventaris.
Nadat u met de experts over de prijs het eens bent, halen de specialisten het op. Dit is bovendien de eenvoudigste aanpak.
Tot slot overhandigen we u twee tips voor een succesvolle overdracht.

Maak de juiste keuzes

Ook al zijn de verouderde computers bedekt met een laagje stof, ze blijven relevant. Omdat u uw werk voorzet als de moderne systemen uitvallen. Dit vinden uw klanten prettig.
Dit lijkt een onwaarschijnlijk scenario, toch is het wel mogelijk. U hebt de garantie dat uw bedrijf continu groeit door een aantal toestellen achter de hand te houden. Durf daarnaast ook op te ruimen om overzichtelijke werkplekken te creƫren. Dit zorgt voor rust in uw hoofd.

Neem vandaag contact op

U handelt deze zaken alleen af door vandaag contact op te nemen met bijvoorbeeld CTC IT Solutions of een andere organisatie voor een gratis waardebepaling. Daarna zegt u gedag tegen de spullen waarnaar u al lang staart en concludeert: ze behoren tot de overbodigheden.
Uw agenda telt echter uiteenlopende afspraken waardoor het sorteermoment wordt uitgesteld. Dankzij een afspraak sluit u het hoofdstuk zonder moeite. De specialisten nemen immers de taken uit handen en betalen u op tijd.
Kortom: door een e-mail te sturen waarin u beschrijft welke modellen u aanbiedt, legt u de basis voor de aanstaande technologieƫn en een strak kantoor.